Καινοτομία στο Cloud

Στην εποχή της ψηφιακής μεταμόρφωσης, η καινοτομία στο Cloud Computing αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, οι οποίες εξασφαλίζουν όχι μόνο αυξημένη αποδοτικότητα και ευελιξία, αλλά και μείωση του κόστους. Μετατρέψτε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες με τις εξατομικευμένες cloud λύσεις μας.

Οι Cloud υπηρεσίες που προσφέρει η IT-DEV είναι οι εξής:

Virtual Cloud Server

Άμεση και εύκολη πρόσβαση σε υπολογιστικούς πόρους, μέσα από μια αξιόπιστη, δυναμική & ασφαλή υποδομή.

Cloud Backup

Αυτή η υπηρεσία είναι σχεδιασμένη για να προστατεύει κάθε πτυχή των δεδομένων σας - από βάσεις δεδομένων μέχρι το σύνολο του file system - μέσω της δημιουργίας εικονικών αντιγράφων ασφαλείας (snapshots). Η αξιοπιστία μας είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς υλοποιούμε αυστηρές πολιτικές backup για όλα τα ευαίσθητα δεδομένα της επιχείρησής σας, εξασφαλίζοντας την πλήρη ασφάλεια και προστασία τους.

Cloud Monitoring

Με αυτήν την υπηρεσία, παρακολουθούμε το software και hardware της επιχείρησής σας σε 24ωρη βάση, προσφέροντας ασφάλεια και σιγουριά ότι όλα λειτουργούν άψογα. Ο έλεγχος και η ενημέρωση για οποιαδήποτε δυσλειτουργία είναι αυτόματη και άμεση, εξασφαλίζοντας έτσι ότι η υπηρεσία και ο εξοπλισμός σας διατηρούνται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Cloud Security

Η ασφάλεια των δεδομένων σας δεν είναι απλώς ένας στόχος, είναι η δέσμευσή μας. Στην εποχή των αυξανόμενων κυβερνοεπιθέσεων, η προστασία ευαίσθητων αρχείων αποτελεί κρίσιμο θέμα για κάθε επιχείρηση. Με τις υπηρεσίες μας, αποκλείετε την πιθανότητα κλοπής από εγκληματίες του Διαδικτύου.

Server Security

Η ασφάλεια στο διαδικτυακό περιβάλλον είναι ένα συνεχώς εξελισσόμενο πεδίο και εμείς είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την απόλυτη προστασία. Δημιουργήσαμε μια ισχυρή δικλίδα ασφαλείας, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση στον server και τα δεδομένα σας αποκλειστικά από το ασφαλές δίκτυο της επιχείρησής σας. Αυτή η προσέγγιση αποκλείει παράλληλα οποιαδήποτε άλλη πρόσβαση από εξωτερικές ή μη εγκεκριμένες πηγές.

VPN Access

Το VPN (Virtual Private Network) είναι η ιδανική λύση για ασφαλή και οικονομική πρόσβαση σε δίκτυα και ψηφιακές υπηρεσίες. Παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης από οπουδήποτε, επιτρέποντας την ασφαλή εργασία εκτός του δικτύου της εταιρίας σας, για έναν ή περισσότερους χρήστες.

Ασφάλεια και Αξιοπιστία στο Cloud

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία είναι θεμελιώδη στοιχεία στις υπηρεσίες cloud. Προσφέρουμε ένα ασφαλές περιβάλλον, όπου οι δεδομένα και οι εφαρμογές σας προστατεύονται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους κρυπτογράφησης και ασφάλειας. Εμπιστευτείτε μας για αδιάκοπη λειτουργία και διαθεσιμότητα, εξασφαλίζοντας έτσι την αδιάλειπτη ροή της εργασίας σας.

Ευελιξία

Οι υπηρεσίες Cloud είναι προσβάσιμες από οπουδήποτε υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, παρέχοντας τη δυνατότητα και ευελιξία για εξ αποστάσεως εργασία και συνεργασία στις διάφορες ομάδες δεδομένων μιας εταιρείας.

Η IT-DEV δραστηροποιείται στον τομέα Κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, του digital marketing και social media, της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων και της παροχής υπηρεσιών IT όπως και υποστήριξης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IT-DEV © 2024. All Rights Reserved. Γ.Ε.ΜΗ 172450601000 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ