Εξατομικευμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευάστε μια επαγγελματική ιστοσελίδα και ένα κατάστημα ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με την ομάδα μας. Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό φιλικό προς το SEO για να σας βοηθήσουμε να καταταγείτε υψηλότερα στα αποτελέσματα αναζήτησης και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.

Πατήστε εδώ

Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Με την εξειδίκευσή μας στις τελευταίες τάσεις και στρατηγικές, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που ενισχύουν την επωνυμία σας και σας συνδέουν με το στοχευμένο κοινό σας.

Google Ads

Κατασκευή eshop

Βελτιστοποίηση Αναζήτησης SEO

Διαχείριση Google Ads

Υπηρεσίες Social Media

Δημιουργούμε σχετικό και πρωτότυπo περιεχόμενο για το κοινό σας. Προσελκύουμε τους χρήστες και αλληλεπιδρούμε μαζί τους. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να εκτελέσετε επιτυχημένες καμπάνιες Google Ads και σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram και το Tik Tok.

Περισσότερα

Υπηρεσίες IT

Παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία των τεχνολογικών συστημάτων σας.

Πατήστε εδώ

Σχεδιασμός Γραφικών

Προβάλουμε τις μοναδικές ιδιότητες της επιχείρησης ή του προϊόντος σας και την απεικονίζουμε αποτελεσματικά σε κάθε είδους εφαρμογή, σε έντυπα ή ψηφιακά μέσα.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε στρατηγικές που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους της επιχείρησής σας

Περισσότερα

Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ

Ιστοσελίδα για Ξενοδοχεία

Διασύνδεση με Skroutz, Bestprice

Διασύνδεση με ERP

Διαχείριση & Υπηρεσίες Cloud

Διαχείριση & Υπηρεσίες Δικτύων

Γιατί να μας επιλέξετε για το επόμενο έργο σας

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ποιότητα, η καινοτομία και η πλήρης αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών μας είναι τα κλειδιά για την επιτυχία σε κάθε έργο.

Διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων ειδικών με βαθιά γνώση στον τομέα μας. Η εμπειρία μας εγγυάται ότι κάθε έργο που αναλαμβάνουμε ολοκληρώνεται με ακρίβεια, δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα.

Κατανοούμε ότι κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις που είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και στόχους του κάθε πελάτη μας.

Είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας και της καινοτομίας, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και εργαλεία για να παρέχουμε λύσεις που όχι μόνο ικανοποιούν, αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες.

Websites and digital experiences, crafted with brilliance, precision and style

Η φιλοσοφία μας

Η ανάπτυξη όλων των εταιρικών ιστοσελίδων μας βασίζεται στο Content Management System (CMS) του WordPress. Αυτή η επιλογή μας προσφέρει αξιόλογα πλεονεκτήματα, όπως τη δυνατότητα εύκολης προσαρμογής του κώδικα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, τη συνεχή επέκταση των λειτουργικοτήτων της, καθώς και τη συνεχή αναβάθμισή της.

wordpress-kataskevi-istoselidwn

Δημιουργία PPC Καμπάνιας

Δημιουργούμε στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες, καθορίζουμε τον προϋπολογισμό και αξιοποιούμε όλες τις νέες εξελιγμένες τεχνικές.

Ανακαλύπτουμε με εξαιρετική ακρίβεια το κοινό-στόχο σας και μεταφέρουμε το σωστό μήνυμα στο σωστό αγοραστικό κοινό.

google

Στρατηγική

Δημιουργούμε εξατομικευμένη SEO στρατηγική και την προσαρμόζουμε απόλυτα στην ιστοσελίδα σας.
Πραγματοποιούμε πλήρη έρευνα λέξεων-κλειδιών (keywords) και αναλύουμε λεπτομερώς την αγορά και τους ανταγωνιστές της επιχείρησής σας.

ypiresies-seo

Δημιουργία Διαφήμισης

Δημιουργούμε διαφημίσεις με το αγαπημένο περιεχόμενο των πελατών σας. Χρησιμοποιούμε βίντεο και εικόνες και αναβαθμίζουμε την εμπειρία διαφήμισης.
Επιμελούμαστε τα κείμενα της κάθε διαφήμισης, επιλέγουμε τα σωστά keywords βελτιώνοντας σημαντικά την απόδοσή της, μειώνουμε το κόστος και αυξάνουμε τα κέρδη.

social-media
Μεταφέρετε την ψηφιακή σας παρουσία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η IT-DEV δραστηροποιείται στον τομέα Κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, του digital marketing και social media, της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων και της παροχής υπηρεσιών IT όπως και υποστήριξης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IT-DEV © 2024. All Rights Reserved. Γ.Ε.ΜΗ 172450601000 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ