Σχεδιασμός Δικτύου

Ο δικτυακός μας καμβάς αποτελείται από ένα πλήρες σύνολο επιλογών και λύσεων. Απλά πείτε μας τι χρειάζεται να συμπεριλάβουμε για την επιχείρησή σας και θα σας παρέχουμε μία πλήρη και αποδοτική λύση.

Ασφαλής Ασύρματη Δικτύωση (Secure Wireless)

Πρόκειται για μια νέα προσέγγιση που απλοποιεί τη λειτουργία ενός ασφαλούς και αξιόπιστου ασύρματου δικτύου σε συνδυασμό με ένα σύστημα ενοποιημένης ασφάλειας (UTM) ή με διαχείριση εξ’ ολοκλήρου στο Cloud και ειδικά σημεία ασύρματης πρόσβασης (access points), κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εξασφαλίζοντας την αξιόπιστη ασύρματη πρόσβαση όλων των χρηστών σε ένα δίκτυο, με κεντρική διαχείριση και μεγάλη ασφάλεια.

Ασφαλής Σύνδεση Απομακρυσμένων Δικτύων μέσω VPN

Στο τομέα διασυνδέσεων και δημιουργίας ειδικονικών δικτύων VPN μπορούν να υλοποιηθούν λύσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, με συστήματα πολλαπλών κατασκευαστών ανάλογα με το σκοπό που υπάρχει για τη διασύνδεση, τα διαθέσιμα μέσα αλλά και τον προϋπολογισμό της κάθε επιχείρησης. Η επιλογή των προϊόντων για το συγκεκριμένο τομέα λύσης είναι ανάλογα με την κάθε περίπτωση, ως εκ τούτου ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας.

Η IT-DEV δραστηροποιείται στον τομέα Κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, του digital marketing και social media, της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων και της παροχής υπηρεσιών IT όπως και υποστήριξης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IT-DEV © 2024. All Rights Reserved. Γ.Ε.ΜΗ 172450601000 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ