Κατασκευή eshop

Κατασκευή eshop στη IT-DEV, ο σχεδιασμός ενός e-shop είναι μοναδικός, όπως η επιχείρησή σας. Βασιζόμενοι στην εταιρική σας ταυτότητα και στα δικά σας μοναδικά χαρακτηριστικά, σχεδιάζουμε για εσάς ένα μοναδικό e-shop που ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και σας δίνει ακόμα ένα σημείο υπεροχής.

Άνδρας κάθεται σταυροπόδι σε ένα πορτοκαλί μπλοκ, βαθιά συγκεντρωμένος στο φορητό υπολογιστή του μέσα σε ένα φόντο ψηφιακών οθονών και βιβλίων, απεικονίζοντας ένα σύγχρονο περιβάλλον πολλαπλών εργασιών για κατασκευή eshop
Κατασκευή eshop με εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, διαθέσιμη για όλους.

Κατασκευή eshop που προσφέρει ανεπτυγμένη εμπειρία αγορών μέσω ταχύτατης φόρτωσης σελίδων, απλοποιημένη διαδραστικότητα για τον χρήστη, ευρεία γκάμα επιλογών φιλτραρίσματος, προηγμένη λειτουργία αναζήτησης προϊόντων, καθώς και τη δυνατότητα προσθήκης απεριόριστου αριθμού προϊόντων.

Κατασκευή eshop και προώθηση SEO

Στη IT-DEV αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη του eshop σας με στρατηγικές SEO που στοχεύουν στην αύξηση πωλήσεων, επισκεψιμότητας και clicks. Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω SEO είναι κρίσιμη για την επιτυχία σας, προσφέροντας μεγαλύτερη απόδοση από τις διαφημίσεις Adwords και ενισχύοντας τη βιωσιμότητα και ανάπτυξη της διαδικτυακής σας παρουσίας.

Ομάδα ψηφιακού μάρκετινγκ που αναλύει και βελτιστοποιεί στρατηγικές SEO για καλύτερη προβολή στο διαδίκτυο και απόδοση κατασκευής eshop.
Απεικόνιση παραθύρου προγράμματος περιήγησης ιστού με γραφικό ταχύμετρο στο κέντρο, που συμβολίζει την απόδοση του eshop ή τη δοκιμή ταχύτητας Διαδικτύου.

Κατασκευή eshop με γρήγορη φόρτωση

Η ταχύτητα φόρτωσης ενός e-shop είναι κρίσιμη για την εμπειρία του χρήστη και την αποδοτικότητα της ιστοσελίδας, με έρευνες να δείχνουν πως οι αργοί χρόνοι φόρτωσης μπορούν να αποθαρρύνουν τους πελάτες. Αυτός είναι ο λόγος που η IT-DEV δίνει έμφαση στην γρήγορη απόκριση και ταχύτητα φόρτωσης κατά τον σχεδιασμό των e-shops.

Κατασκευή eshop και ασφάλεια συναλλαγών

Η διασφάλιση της ασφάλειας και της ιδιωτικότητας των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών στις online αγορές είναι ζωτικής σημασίας. Είναι απαραίτητη η εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL στο e-shop σας, για να εξασφαλίζεται η εμπιστευτικότητα και η ακεραιότητα των δεδομένων που ανταλλάσσονται μεταξύ του πελάτη και του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Ένα τυρκουάζ γραμμικό σχέδιο μιας τσάντας για ψώνια με γραμμές που υποδηλώνουν κείμενο ή κατασκευή eshop branding πάνω της, δίπλα σε μια ασπίδα με ένα σημάδι επιλογής, που αντιπροσωπεύει ασφαλείς αγορές ή
Skroutz και το BestPrice, που παρουσιάζουν τη συνεργασία τους σε XML.

Διασύνδεση e-shop με Skroutz & BestPrice

Επεκτείνετε την αγοραστική σας απήχηση συνδέοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με κορυφαίες ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών όπως το Skroutz.gr και το Bestprice.gr. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της δημοσίευσης ενός XML αρχείου που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα σας, αυξάνοντας έτσι τις πωλήσεις και τα κέρδη σας.

Διασύνδεση e-shop με Viva Wallet

Η διασύνδεση του e-shop σας με το Viva Wallet προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και χαμηλότερες χρεώσεις στις συναλλαγές. Ως μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες πληρωμών στην Ελλάδα, το Viva Wallet διευκολύνει τις ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς την ανάγκη μεσολάβησης τραπεζών, προσφέροντας ασφάλεια, γρήγορη ενεργοποίηση και ανταγωνιστικές τιμές.

Δύο κινούμενοι χαρακτήρες που ασχολούνται με την κατασκευή eshop digital analytics και μετρήσεις ανάπτυξης, με τον έναν χαρακτήρα να δείχνει προς μια ανοδική τάση ενώ ο άλλος παρατηρεί, συμβολίζοντας την ομαδική εργασία και τη στρατηγική

Πολλαπλασιάστε τις πωλήσεις με ένα εξελιγμένο eshop

Κατασκευή eshop με επιδότηση ΕΣΠΑ έως 100%

Ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα χρηματοδοτικών προγραμμάτων μέσω ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη eshop, που προσφέρουν επιδοτήσεις έως 100% του κόστους. Αυτά τα προγράμματα λανσάρονται περιοδικά και διαρκούν για λίγους μήνες, απαιτώντας την εκπλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων για την έγκριση συμμετοχής.

Κατασκευή eshop με χαμηλό κόστος και μεγάλη απόδοση

Ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα χρηματοδοτικών προγραμμάτων μέσω ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη eshop, που προσφέρουν επιδοτήσεις έως 100% του κόστους. Αυτά τα προγράμματα λανσάρονται περιοδικά και διαρκούν για λίγους μήνες, απαιτώντας την εκπλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων για την έγκριση συμμετοχής.

Κατασκευή eshop για ενίσχυση εσόδων και ανάπτυξη των πωλήσεων

Αξιοποιήστε την ισχύ του διαδικτύου δημιουργώντας ένα eshop για να διευρύνετε το εμπορικό σας αποτύπωμα, με τελικό στόχο τη συγκέντρωση ενός ευρέος και πιστού πελατολογίου. Η εκρηκτική αύξηση και η ενσωμάτωση του e-commerce στις καθημερινές επιχειρηματικές πρακτικές προσφέρει σήμερα απαράμιλλες ευκαιρίες για ανάπτυξη.

Κατασκευή eshop από την IT-DEV

Στην IT-DEV, η ανάπτυξη ιστοσελίδων υπερβαίνει τον χαρακτηρισμό μιας απλής επαγγελματικής δραστηριότητας - αποτελεί το πάθος και την καρδιά της δουλειάς μας, αντικατοπτρίζοντας την αφοσίωσή μας στην τεχνολογία και την ικανοποίηση των πελατών. Ειδικευόμαστε στη δημιουργία προσαρμοσμένων eshop ιστοσελίδων, οι οποίες σχεδιάζονται με απόλυτη επαγγελματικότητα, δίνοντας έμφαση στην κομψότητα, την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, και την απρόσκοπτη λειτουργία.

κατασκευή eshop

Στοιχεία ενός πετυχημένου eshop

Συχνές ερωτήσεις

Το "eshop" αναφέρεται σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσφέρουν τα προϊόντα και υπηρεσίες τους στο διαδίκτυο. Εξυπηρετεί τους καταναλωτές επιτρέποντάς τους να ανακαλύπτουν και να αγοράζουν αυτά τα προϊόντα από οπουδήποτε, παρέχοντας παράλληλα λεπτομερείς πληροφορίες, τιμές και χαρακτηριστικά για κάθε είδος. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω διαφόρων μεθόδων, διευκολύνοντας την διαδικασία αγορών. Επιπλέον, τα eshops επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το απόθεμα, τις παραγγελίες και τις πωλήσεις μέσω ειδικών εργαλείων.

Η δημιουργία ενός e-shop μέσω WordPress με τη χρήση του WooCommerce προσφέρει μια προσιτή, ευέλικτη και φιλική προς τον χρήστη λύση για την ανάπτυξη διαδικτυακών καταστημάτων. Αυτή η προσέγγιση παρέχει εκτεταμένη επεκτασιμότητα μέσω προσθηκών, ενώ διατηρεί χαμηλό κόστος και υψηλά επίπεδα ασφαλείας, καθιστώντας το ιδανικό για επιχειρήσεις που επιθυμούν να επεκταθούν στο διαδίκτυο.

Το μέλλον των φυσικών καταστημάτων φαίνεται να είναι αβέβαιο, καθώς οι online αγορές προσφέρουν στους καταναλωτές πολλαπλά οφέλη όπως άνεση, διαθεσιμότητα 24/7, καλύτερες τιμές, ανωνυμία, χρήση κουπονιών, αποφυγή κίνησης και συνωστισμού, και τη δυνατότητα ελέγχου κριτικών προτού την αγορά. Επιπλέον, οι online αγορές διευκολύνουν την αποθήκευση ιστορικού αγορών και την παρακολούθηση προσφορών, αυξάνοντας την προσωπική άνεση και εξοικονόμηση χρόνου.

Η ανάπτυξη ενός ηλεκτρονικού καταστήματος μέσω WordPress και WooCommerce προσφέρει οφέλη όπως παγκόσμια πρόσβαση, μειωμένα λειτουργικά έξοδα, ευκολία στις αγορές, ενίσχυση του brand, αναλυτικά δεδομένα και αυτοματοποιημένη διαχείριση προϊόντων και παραγγελιών.

Σε εσάς που σκέπτεστε να δημιουργήσετε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) θα πρέπει να ξέρετε τι είναι αυτό που κάνει ένα e-shop πετυχημένο. Γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης Εντυπωσιακός μοντέρνος σχεδιασμός Άριστη εμφάνιση σε κινητές συσκευές (Mobile Optimized) Ευκολία στην πλοήγηση και αναζήτηση των προϊόντων Εύκολο και γρήγορο check-out Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής Πολλαπλοί τρόποι αποστολής των προϊόντων Ασφάλεια συναλλαγών και προσωπικών δεδομένων Εύκολη άμεση επικοινωνία SEO – Προώθηση Google Adwords Χρήση προσφορών και κουπονιών Αποστολή ενημερωτικών email (Newsletter) Χρήση Social Media Εφόσον λοιπόν γίνουν σωστά όλα τα παραπάνω η ραγδαία αύξηση των πωλήσεων είναι δεδομένη. Θα έχετε στα χέρια σας ένα πολύ αποδοτικό και χρήσιμο εργαλείο ικανό να στηρίξει εσάς και την επιχείρησή σας.

Η δημιουργία ενός e-shop είναι μια επένδυση που προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, παρέχοντας στους πελάτες εξαιρετικές υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο και ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Αυτό οδηγεί σε αύξηση των πωλήσεων, του τζίρου και του πελατολογίου σας, ενώ παράλληλα αναβαθμίζεται η εικόνα και η αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα ανάλυσης δεδομένων για πιο στοχευμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Στη IT DEV ακολουθούμε μια στρατηγική ειδικά για την κατασκευή ιστοσελίδων που αποδίδουν και εντυπωσιάζουν. Η εξειδικευμένη ομάδα της Webex με συγκεκριμένη μεθοδολογία και άριστη γνώση των νέων τεχνολογιών στην δημιουργία e-shop φροντίζει τόσο για εσάς όσο και τους πελάτες σας. Πρώτα σας ακούμε και μαθαίνουμε για εσάς και τους στόχους σας Στη συνέχεια πραγματοποιούμε εκτεταμένη έρευνα της αγοράς και του ανταγωνισμού Σας συμβουλεύουμε και σας προτείνουμε την καλύτερη λύση σε πολύ προσιτές τιμές Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την ιστοσελίδα e shop δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια Σας παρουσιάζουμε το νέο σας eshop και προχωράμε σε τυχόν αλλαγές ή βελτιστοποιήσεις Είμαστε δίπλα σας και μετά την ολοκλήρωση του eshop σας δίνοντας λύση σε κάθε σας αίτημα. Δεν κατασκευάζουμε απλά ιστοσελίδες και e shop αλλά λύσεις και εργαλεία ανάπτυξης για την επιχείρησή σας.

Η IT-DEV δραστηροποιείται στον τομέα Κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, του digital marketing και social media, της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων και της παροχής υπηρεσιών IT όπως και υποστήριξης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IT-DEV © 2024. All Rights Reserved. Γ.Ε.ΜΗ 172450601000 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ