Συνθετική Ανάπτυξη Περιεχομένου

Επικεντρωνόμαστε στη δημιουργία συναρπαστικού και πρωτοποριακού περιεχομένου, που συνάδει απόλυτα με τις προτιμήσεις του κοινού σας. Με το περιεχόμενό μας, προσελκύουμε ενεργά τους χρήστες και δημιουργούμε σταθερή αλληλεπίδραση.

Μια ομάδα επαγγελματιών που εργάζονται σε έργα διαχείρισης πολυμέσων και κοινωνικών μέσων σε ένα σύγχρονο, ψηφιακό περιβάλλον γραφείου.
Ένας άντρας που κάθεται σε ένα γραφείο, ασχολείται με τη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου στο φορητό υπολογιστή του για διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που περιβάλλεται από εικονίδια που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στοιχεία πολυμέσων, όπως κείμενο,

Ανάπτυξη Γραφιστικού Σχεδιασμού

Κάθε μήνα, αφιερώνουμε τη δημιουργικότητα και την εμπειρογνωμοσύνη μας στην ανάπτυξη πρωτότυπων και εντυπωσιακών γραφικών και βιντεογραφικών παρουσιάσεων. Το περιεχόμενό μας σχεδιάζεται πάντα με γνώμονα τη θεματολογία και τις στρατηγικές στόχους της εταιρείας σας, εξασφαλίζοντας έτσι ότι κάθε δημιουργία είναι τόσο συναφής όσο και αποτελεσματική στην προώθηση του brand σας.

Σημαντικά Insights

Αναλαμβάνουμε τη διαχείριση των κοινωνικών σας δικτύων, παρέχοντας μηνιαίες αναλυτικές αναφορές που περιλαμβάνουν στατιστικές των δημοσιεύσεων και της ανταπόκρισης του κοινού, για στοχευμένη ανάλυση και βελτίωση.

Ένας αναλυτής αλληλεπιδρά με γραφήματα οπτικοποίησης εικονικών δεδομένων, υποδεικνύοντας την εστίαση στην επιχειρηματική ευφυΐα, τα αναλυτικά στοιχεία και τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η IT-DEV δραστηροποιείται στον τομέα Κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, του digital marketing και social media, της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων και της παροχής υπηρεσιών IT όπως και υποστήριξης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IT-DEV © 2024. All Rights Reserved. Γ.Ε.ΜΗ 172450601000 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ