Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ξενοδοχεία που αντικατοπτρίζουν την αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας, παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες των ξενοδοχείων και των βίλων σας με επαγγελματισμό και φιλικότητα.

Ένα άτομο που χρησιμοποιεί ένα tablet για να περιηγηθεί σε έναν ιστότοπο κρατήσεων ξενοδοχείων που έχει σχεδιαστεί για άτομα με ειδικές ανάγκες, εστιάζοντας στην επιλογή δωματίου και στην προβολή των ανέσεων που προσφέρει το ξενοδοχείο.
Συνοχή μεταξύ πλατφορμών: εικονογράφηση απρόσκοπτης σχεδίασης ιστοτόπων σε διασυνδέσεις επιτραπέζιων υπολογιστών, tablet και φορητών υπολογιστών για μια ενοποιημένη εμπειρία χρήστη στις Ιστοσελίδες για Ξενοδοχεια
Ξενοδοχεία με responsive σχεδιασμό

Ιστοσελίδες για ξενοδοχεία με πολύγλωσση υποστήριξη

Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα με πολύγλωσση υποστήριξη, για να μπορεί πολύ εύκολα ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας, να πλοηγηθεί στην έκδοση της γλώσσας που τον ενδιαφέρει, απλά πατώντας το αντίστοιχο σημαιάκι.

Ένα σφαιρικό γραφικό που αποτελείται από πλεγμένες κορδέλες στολισμένες με διάφορες παγκόσμιες σημαίες, που συμβολίζουν τη διεθνή ενότητα και την παγκόσμια διασύνδεση μεταξύ των ιστοσελίδων για
Μια συλλογή από σήματα λογότυπων από διάφορες πλατφόρμες κριτικών και κρατήσεων για ξενοδοχεία, καθεμία από τις οποίες εμφανίζει υψηλές αξιολογήσεις πελατών, συμπεριλαμβανομένων των Booking.com, Trustpilot, Facebook, Google και Airbnb.
Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία με Reviews & βαθμολογίες

Εμφανίστε στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας τις εξαιρετικές σας κριτικές και βαθμολογίες από το Booking.com, το TrustPilot, το Google Reviews, το Facebook ή το AirBnb.

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας για ξενοδοχεία;
Είμαστε στη διάθεσή σας!

Η IT-DEV δραστηροποιείται στον τομέα Κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, του digital marketing και social media, της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων και της παροχής υπηρεσιών IT όπως και υποστήριξης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IT-DEV © 2024. All Rights Reserved. Γ.Ε.ΜΗ 172450601000 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ