Ιστοσελίδες για ΑΜΕΑ

Δημιουργούμε ιστοσελίδες σε WordPress ειδικά σχεδιασμένες για άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέροντας πλήρη πρόσβαση και υποστήριξη χωρίς να υπολείπονται σε τίποτα από τις κανονικές ιστοσελίδες. Χρησιμοποιούμε τις πιο προηγμένες τεχνολογίες και τεχνικές για να συνδυάσουμε όλα τα χαρακτηριστικά μιας σύγχρονης ιστοσελίδας με πλήρη προσβασιμότητα και υποστήριξη για άτομα με ειδικές άναγκες.

Ιστοσελίδα για άτομα με ειδικές ανάγκες: ensuring inclusivity
Λογότυπο μιας πρωτοβουλίας ή προγράμματος με τίτλο εσπα για άτομα με ειδικές ανάγκες, με τις ημερομηνίες 2021-2027, που απεικονίζει μια στυλιζαρισμένη ανθρώπινη φιγούρα.

Κατασκευή ιστοσελίδων W3C

Web Accessibility Checkers

Πιστοποίηση ΑΜΕΑ σύμφωνα με τις πιο αξιόπιστες πλατφόρμες για τον έλεγχο της προσβασιμότητας ιστού. Για την πιστοποίηση μιας ιστοσελίδας σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 AA, χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες ελέγχου που εγκρίνει το εκάστοτε πρόγραμμα ΕΣΠΑ ( AcheckerWaveW3CWeb Accessibility κ.α.), ώστε να περάσει η ιστοσελίδα τον έλεγχο με απόλυτη επιτυχία.

Επικυρωμένο σήμα html5 από το W3c για ιστότοπους που απευθύνονται σε άτομα με ειδικές ανάγκες, υποδεικνύοντας ότι η ιστοσελίδα συμμορφώνεται με τα πρότυπα html5.
Συχνές ερωτήσεις για τις ιστοσελίδες ΑμεΑ

Οι ιστοσελίδες ΑΜΕΑ πληρούν όλες τις παραμέτρους που ορίζει το πρότυπο WCAG 2.0 (Web Content Accessibility Guidelines) ώστε η σελίδα να είναι φιλική σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Προσβασιμότητα σημαίνει ίση πρόσβαση από άτομα με αναπηρία. Η ιστοσελίδα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά τόσο από τα άτομα με αναπηρίες όσο και από τα άτομα χωρίς.

Επισήμανση πληροφοριών, πλοήγηση με το πληκτρολόγιο, αντίθεση χρωμάτων, αυξομείωση μεγέθους γραμματοσειράς, φωνητικές οδηγίες, φωνητική ανάγνωση κειμένων, ιεραρχημένη δομή, προβλέψιμο περιεχόμενο, ευανάγνωστα κείμενα.

Ναι, βεβαίως. Στη IT-DEV αναλαμβάνουμε να κάνουμε οποιαδήποτε ιστοσελίδα σε WordPress, προσβάσιμη σε άτομα με ειδικές ανάγκες, είτε πρόκειται για επαγγελματική ιστοσελίδα είτε για ηλεκτρονικό κατάστημα.

Γιατί και τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν το δικαίωμα πρόσβασης στη πληροφορία. Το internet πρέπει να είναι προσβάσιμο απο όλους και δεν θα πρέπει να αποκλείεται κανείς άνθρωπος απο το δικαίωμα της ελεύθερης περιήγησης στο διαδίκτυο.

Για την επιδότηση Eshop μέσω ΕΣΠΑ απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ιστοσελίδα να διαθέτει πιστοποίηση για ΑΜΕΑ WCAG 2.0 AA, σύμφωνα με τα πρότυπα και τις πλατφόρμες πιστοποίησης, που ορίζει το εκάστοτε πρόγραμμα του ΕΣΠΑ.

Εξαρτάται απο το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ στο οποίο ανήκετε. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, το ΕΣΠΑ επιδοτεί το 100% του ποσού που δαπανήθηκε για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Το κόστος μια ιστοσελίδας για άτομα με αναπηρία, προκύπτει απο το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας, αναλόγως του project, συν το κόστος των εργασιών για να είναι η σελίδα σας συμβατή με το πρότυπο WCAG 2.0 AA.

Ενδιαφέρεστε για κατασκευή ιστοσελίδας ΑμεΑ;
Είμαστε στη διάθεσή σας!
Ελάτε σε επαφή με την IT-DEV, για να κατασκευάσουμε την δική σας ιστοσελίδα με
χρήση των οδηγιών του προτύπου WCAG, για την “προσβασιμότητα του περιεχομένου του ιστού”
στην έκδοση 2.0 AA. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας, την ώρα και ημέρα που σας
εξυπηρετεί, για να συζητήσουμε για την κατασκευή ιστοσελίδας ΑΜΕΑ για την επιχείρησή
σας, για την επιδότηση μέσω προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2021-2027.
 

Η IT-DEV δραστηροποιείται στον τομέα Κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop, του digital marketing και social media, της βελτιστοποίησης ταχύτητας ιστοσελίδων και της παροχής υπηρεσιών IT όπως και υποστήριξης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

IT-DEV © 2024. All Rights Reserved. Γ.Ε.ΜΗ 172450601000 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ